Om oss

Hønefoss Lyd så dagens lyd i 1987. Det hele begynte med å levere lydproduksjoner til konsert-markedet. Siden har det blitt utallige prosjekter. Og hele tiden har vi hatt et stort engasjement for teknisk gode løsninger, musikk, design og gode publikumsopplevelser.

Det startet med lyd til noen lokale band og russerevy i 1987. Etter hvert ble det flere band og turneer rundt i Norge. Med artister som Bill Booth, Reidar Larsen, Di derre, Hjerterknekt, WE, Jonas Rønning og flere.
Litt TV, eventer, byjubileer, sports arrangementer og flere turneer, ble det etter hvert.
I 2000 startet en gjeng på Hønfoss med revy. Vi leverte teknikken. Etter noen få år var Hønefossrevyen den største sommerrevyen i Norge.
Etter 17 år med revy i telt flyttet revyen inn i det nye Gledeshuset i Hønefoss. Et underholdningshus som Hønefoss Lyd er en av de stolte initiativtakerne bak.

I dag tilbyr vi tjenester innenfor fagområdene lyd, lys, bilde og scene til små og store produksjoner og installasjonsprosjekter. Vi holder til på Hønefoss, men gjør oppdrag over et stort geografisk området. Vi er heldige som for lov å jobbe med flinke folk over alt.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.