Salg & installasjon

Vi har en installasjonsportefølje som spenner fra enkle møterom til store byggeprosjekter og spesialdesignede løsninger. Hønefoss Lyd leverer installasjoner av lys, lyd, bilde, sceneutstyr, rigg og styringer som gir gode brukeropplevelser.

Hønefoss Lyd har folkene og løsningene bak underholdningsbransjen, og de gode erfaringene derfra har vi med oss inn i installasjonene og byggeprosjektene.

Mange løsninger vi tilbyr har blitt bransjestandarder mange er vant med, og andre løsninger blir spesialdesignet for kundens behov. I vår bransje hender det at vi får tekniske utfordringer som ikke er gjort tidligere, og det har vi vist flere ganger at vi løser på en god måte.

Vårt gode nettverk og erfaring med leverandører, produsenter og produkter gjør oss til en god sparringspartner og leverandør. Vi leverer design, prosjektledelse og montering frem til “nøkkelferdig” løsning.

Vi snakker et språk andre faggrupper forstår og kan være del av større team med entreprenører og utbyggere. HMS, FDV, TEK, SJA, ROS-analyse, rent bygg, osv. er kjente forkortelser som våre folk forstår.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt, stort eller lite!

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.